Onze Bedrijfsprofiel

EUROPA-SOL is een familiebedrijf, dat al meer dan tien jaar actief is in bemiddeling op het gebied van onroerend goed en in de bouwsector. Het bedrijf werd opgericht door de broers Devesa Such en staat onder hun leiding. Beiden werden geboren in L 'Alfàs del Pí, waar zij opgegroeid en professioneel gevormd zijn. Sinds zijn oprichting in 1988 biedt EUROPA-SOL en bedrijf geconsolideerd in het hele gebied van Marina Baixa (Costa Blanca - Alicante) aan zijn klanten een perfecte kennis van de plaatselijke vastgoedmarkt en een totale garantie en zekerheid in iedere transactie. In deze 30 jaar heeft EUROPA-SOL en sterke groei gekend Tegenwoordig heeft het bedrijf twee kantoren.

EuropaSol-kantoren
EuropaSol-kantoren
EuropaSol-kantoren
EuropaSol-kantoren

Doelstillingen

De voornaamste doelstelling van ons bedrijf is het bieden van efficiëntie en zekerheid op vriendelijke wijze. Efficiëntie en zekerheid in al onze bemiddelingen bij het kopen en verkopen van panden aan de Costa Blanca (vooral in de omgeving van L'Alfás del Pi, Playa Albir, La Nucía, Altea, Benidorm...),en voor alle soorten woningen of panden: niet alleen villa’s, bungalows, schakel-woningen en appartementen (nieuw of tweedehands), maar ook grond-stukken, percelen y terreinen (zowel binnen of buiten stad).

Promoties ontwikkeld door Europa-Sol

De jaren gewijd aan woningbeheer en promotie maken ons trots op de uitgevoerde werkzaamheden. Van de selectie van technisch personeel, materialen, percelen, vergunningen, enz. ... tot in het kleinste detail zijn altijd onze geweest grote zorg.


Naast het beschermen van mensen, concentreert Europa-Sol zich op een comfortabel, samenhangend gebouw met de tijd waarin we leven en respectvol zijn, zowel met de natuur als met de mediterrane architectuur. Daarom bieden wij onze diensten vanaf het moment dat u besluit om aan de Middellandse Zee te wonen. Aarzel niet, in Europa-Sol vindt u Vertrouwde professionals.


Wij kunnen u ook onze ervaring en zekerheid bieden als projectont-wikkelaars. Voor ons is een vriendelijke en vertrouwelijke omgang met onze klanten bij iedere bemiddeling een essentiële factor. Daarom beschikken wij over een grote team professionelen en medewerkers die onze kopers bijstaan en helpen bij het zoeken van een woning die zich best aan hun behoeften en wensen aanpast. Wij bieden altijd de ruimste garantie aan beide partijen, zowel aan de kopers als aan de verkopers. In ons bedrijf streven wij ernaar dat alles helemaal duidelijk is voor onze klanten, daarom hebben wij een internationaal personeel, dat alle details kan toelichten in verschillende talen zoals Spaans, Engels, Duits, Noors, Zweeds, Deens, Nederlands... Europa Sol is een op Europees niveau erkend bedrijf dat op de internationale markt, opereert en als actief lid aangesloten is bij de Europese Confederatie van Immobiliënberoepen.


Maar onze service houdt niet op na de aankoop van een woning. Via een samenwerkend bedrijf, L'Alfàs Interservice, biedt Europa Sol aan zijn klanten ook andere diensten zoals bemiddeling bij het sluiten van verzekeringen, aanvraag van verblijfsvergunningen, belastingen voor niet-residenten, aanvraag van de NIE (identiteitskaart voor vreemdelingen), vertalingen ...enz.

Onze medewerkers

cepi
Europa-Sol is lid van de Europese Federatie van vastgoedprofessionals

Communicatie en netwerken

Om zo snel mogelijk aan de behoeften van onze klanten te voldoen, heeft Europa-Sol een breed netwerk van communicatie waar te beheren en adverteren hun eigenschappen. Onze uitgebreide ervaring heeft ons ontwikkeld een belangrijk netwerk van contacten via agentschappen en webportals, online of offline, waardoor een Snelle en maximale verspreiding van onze vastgoedportefeuille. Onze website en aanwezigheid op sociale netwerken dragen bij voor dat doel.