Verkoop je huis

In Europa-Sol willen we u helpen uw huis te verkopen. Vertel ons hoe de woning is die u wilt verkopen of verhuren en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ken alle services die we bieden voor de verkoop van uw huis:

Of download ons 
bedrijfsdossier

Objectieve beoordeling

U krijgt een echte en objectieve beoordeling van uw eigendom, gebaseerd op de echte kennis van het huis en de situatie dat de markt zich op elk moment bevindt.

Aangepaste behandeling

U kunt te allen tijde op de hoogte worden gehouden van de ontvangen aanbiedingen en de status van uw verkoop, via het commerciële team, waarbij uw bedrijf altijd met dezelfde persoon wordt verzonden.

Altijd op de hoogte

Ons commerciële en onderhoudsteam zal uw eigendom periodiek beoordelen en u op de hoogte brengen van de incidenten. U wordt altijd op de hoogte gehoudenn.

Fotoverslage

We maken een volledig fotografisch rapport van het onroerend goed om het aan potentiële kopers te presenteren en zo de verkoop te vergemakkelijken.

Reclame op internet

We adverteren uw woning op internet via onze website, verbonden met de belangrijkste nationale en internationale onroerendgoedportals.

Advertentie afdrukken

Adverteren in de ramen van onze kantoren en in gespecialiseerde pers van de producten exclusief.

Beleggersportefeuille

Selección de compradores de nuestra amplia cartera de inversores y clientes potenciales en base a los productos más buscados por ellos.

Uitgebreid beheer

Tramitación de la financiación hipotecaria con las más solventes entidades de crédito, con el fin de encontrar las condiciones más ventajosas para usted.

Vertel ons, hoe is het met uw eigendom?