Vårt firma

EUROPA-SOL er et familiefirma, med mer enn tyve års erfaring innen eiendomsmegling og -utvikling. Etablert og drevet av søsknene Devesa Such, som er født og oppvokst i L'Alfás del Pi, hvor de har utviklet seg både personlig og profesjonelt. EUROPA-SOL er et veletablert firma i området Marina Baixa (Costa Blanca - Alicante). Vi tilbyr kundene våre god kjennskap til Eiendomsmarkedet, samt grundig oppfølging. Vår erfaring gir deg et trygt og sikkert eiendomskjøp. I løpet av mer enn 20 år har EUROPA-SOL vokst, og tilbyr idag sine tjenester fra to kontorer.

uropaSol-kontorer
uropaSol-kontorer
uropaSol-kontorer
uropaSol-kontorer

Målsetning

Målsetningen i vårt selskap er: effektivitet, sikkerhet og vennlighet. Effektivitet og sikkerhet i alle våre salg av eiendommer på Costa Blanca (flesteparten i byene: L'Alfás del Pi, Playa Albir, La Nucía, Altea, og Benidorm...). Dette er for oss viktig i alle typer transaksjoner: eneboliger, bungalower, rekkehus, leiligheter, og tomter. Disse målsetningene har gjort at vi kan tilby vår lange erfaring og trygghet som eiendomsmeglere.

Kampanjer utviklet av Europa-Sol

Årene vi har dedikert til boligforvaltning og promotering gjør oss stolte av arbeidet som utføres. Ned til minste detalj har vi alltid lagt stor vekt på profesjonalitet og kvalitet i alle ledd i alt fra valg av teknisk personell, materialer, tomter, tillatelser osv.


Utover det å ta vare på våre kunder, er Europa-Sol opptatt av en bygningsmessig utvikling i samsvar med tiden vi lever i, og med respekt for både natur og middelhavsarkitektur. Vi tilbyr våre tjenester fra det øyeblikket du bestemmer deg for å bo ved Middelhavet. Ikke nøl, i Europa-Sol finner du pålitelige fagfolk.


Ved hver transaksjon følger vi opp i eiendomsregisteret, hos notarius, og sjekker grundig at kunden får et heftelsesfritt skjøte. For oss er det en prioritet å overholde målsetningen om vennlighet og familiaritet i hver enkelt av våre oppgaver. Til dette disponerer vi et antall profesjonelle samarbeidspartnere som gir råd og hjelper våre kjøpere til å finne den ideelle eiendommen, og tilpasse denne til sine behov. Vi legger stor vekt på forståelse i de tjenestene vi tilbyr, gjennom vår internasjonale stab, som kan uttrykke seg på ulike språk: spansk, engelsk, tysk, norsk, svensk, dansk, hollandsk, slik at både kjøper og selger blir fornøyd og føler seg trygg ... Europa-Sol er et selskap som er vant til å jobbe på internasjonalt nivå, og er også medlem av Det Europeiske Eiendoms-meglingsforbundet.


Europa-Sol tilbyr i tillegg, gjennom vår samarbeidspartner L'Alfás Interservice, oppfølgingstjenester for sine kunder som forsikringer, oppholdstillatelser, eiendomskatt, NIE nummer, omregistrering av biler, oversettelser, ...osv, stort sett alt som det er behov for.

cepi
Europa-Sol er medlem av European Federation of Real Estate Professionals

Kommunikasjon og nettverk

For raskt å imøtekomme kundenes behov, har Europa-Sol et omfattende kommunikasjonsnettverk hvor vi kan administrere og annonsere våre eiendommer. Vår betydelige erfaring har gjort det mulig for oss å utvikle et viktig nettverk av kontakter gjennom byråer og nettportaler, både online og offline, for å oppnå en rask og effektiv formidling av vår eiendomsportefølje. Hjemmesiden vår og tilstedeværelsen i sosiale medier bidrar til det målet.